Ved hjælp af aktiemarkedet til at planlægge for pensionering

Aktiemarkedet kan være en stærk investeringsværktøj, især hvis du planlægger at lave langsigtede investeringer. Desværre, ustabilitet på markedet kan gøre mange mennesker tøver med at stole på det til finansiel planlægning. På trods af dette, hvis du er på udkig efter en måde at lave planer for din endelige Pension kan du afsætte nogle af dine mistillid til markedets ustabilitet og overveje at bruge aktiemarkedet som et redskab til at planlægge din pension.

Nedenfor finder du forslag til, hvordan til bedste arbejde markedet til din fordel for langsigtet investeringsplanlægning, samt nogle grundlæggende oplysninger om fælles pensionsordninger, der udnytter bestand investering.

At vælge investeringer nøje

En af de måder, du kan maksimere din investering for at få mest muligt ud af din pension er at tage sig tid til at omhyggeligt vælge aktier, obligationer og andre marked investeringer, som du har planer om at sætte dine penge i. Det betyder, at du bør forskning historie forskellige investeringer, kan du overveje at gøre til afgør, om investeringer, der har et godt potentiale som en langsigtet investering.

Undersøge effektiviteten af aktier og andre investeringer, at du overvejer, og sørg for, at du vælger dem på grund af deres potentiale for fremtidige præstationer og ikke kun på grund af hvordan de har udøvet i de seneste uger.

Overveje at investere i virksomheder, der har været langsom, men stabil kunstnere i løbet af flere år, eller de investeringer, der beskæftiger sig direkte med ædle metaller eller andre elementer, der ikke er tilbøjelige til at lide en drastisk nedgang i deres værdi.

Diversificering

Når du vælger dine investeringer, er det vigtigt at sprede dine indkøb ved at vælge aktier og andre investeringer fra en bred vifte af markedets sektorer og industrier. Diversificering er meget vigtigt i langvarig investering, især når investeringer, der er udpeget til at betale for din pension og opretholde du gennem din pensionisttilværelse.

Ved at sprede dine investeringsportefølje, kan du potentielt undgå et alvorligt fald i værdien af din samlede portefølje på grund af de dårlige resultater for visse sektorer eller industrier; aktier og andre investeringer i ikke-berørt industrier vil sandsynligvis fortsætte med at udføre på deres sædvanlige niveau (og kan potentielt stige), hvilket reducerer de negative konsekvenser af de dårlige resultater.

Du ser dine investeringer

Det er vigtigt at holde øje på dine investeringer, så du kan bestemme opportunt gange at købe ekstra aktier for visse investeringer eller sælge aktier af investeringer, der er tilbøjelige til at lide et langsigtet fald i værdi. Ved at holde et vågent øje på dine penge, kan du bedre drage fordel af tendenser på markedet og undgå potentielt dyre tab (eller i det mindste minimere dine tab), der er baseret på ydeevne eller skandaler af den virksomhed, som du er investeret i.

Ser dine investeringer er også en god måde at få en fornemmelse for præcis hvor meget dine investeringer er værd, og for at sikre, at de er værd at meget, hvis ikke meget mere når tiden kommer til kontanter i investeringerne og gå på Pension i komfort.

Fælles investeringsplaner

Mange arbejdsgivere nu tilbyde forskellige typer af investeringer pakker som en del af deres medarbejder fordele pakker. Aktieoptioner, 401(k) planer, gensidige fonde og andre investeringer kan være til rådighed til dig gennem din arbejdsplads; Tjek med din arbejdsgiver til at se nogen firma-sponsorerede investeringsplaner kan hjælpe dig til at opfylde din investering for pensionering mål.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat følgende forfatterens biografi (herunder live URL link) forbliver intakt:

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *