Reducere længe afstand priser ved internethandel

Gør du diskutere vigtige Erhvervsministeriet med klienterne sidder langt væk fra dit kontor? Vil du holde kontakten med familie, kollegium børn og venner? Tvinger tanken om at betale de dyre længe afstand priser nogensinde du skrot tanken helt? Har du er færdig med din samtale i en travlt med at spare penge? Der er bedre måder at spare penge på din langdistance regninger.
Husker du de dage, når du kan afhente telefonen og ringe til et nummer direkte? Du kan ikke være gammel nok til at huske dage i direkte dial langdistance. Langs omkring 1980 med opløsningen af Ma Bell, 10-10 numre og langtrukkent proces af opkald et 800-nummer og skrive i kode efter kode for at kalde op til nogen, blev synonymt med lang afstand som nye telefonselskaber og nye telefonordninger eksploderede i markedsplads.
Disse nye telefonselskaber tilbydes udenbys telefontakster betydeligt lavere end Baby Bells. Det er, hvorfor en masse mennesker under 30 år har aldrig haft evnen til at direkte dial en langdistance telefonnummer.
Hvis du har den lige fjernopkaldstjeneste, behøver du ikke at bekymre dig om din længe afstand priser. Hvis du bruger den rigtige virksomhed, vil du altid være kunne tale mere og stadig betale færre penge end hvad du betaler lige nu. Du kan spare penge, selvom de fleste af opkaldene er transmissionskapacitet fjernopkald eller internationale fjernopkald.
For nylig, som kendsgerning, har mange langdistance opkald tjenester tjent et dårligt omdømme på grund af overraskelse fakturering intervaller og uberettigede månedlige gebyrer. Disse faktorer sat enorme finansielle byrde på forbrugerne. Thats hvorfor de fleste mennesker har vendt ryggen til såkaldte sofistikerede og omkostningseffektiv langdistance opkald tjenester.
Når du vælger din fjernopkaldstjeneste, få fakta. Aldrig har tillid til den markedsføring kopi af ethvert luftfartsselskab. I stedet, altid men altid læse med småt! De fleste virksomheder ønsker ikke dig til at læse deres småt. Hvis du gjorde, ville du sandsynligvis ændre udbydere.
Der er visse faktorer, som du bør altid overveje, når shopping for en lang afstand provideren til dit hjem eller forretning.
* Din Calling mønstre – overveje den lange distance sats din nuværende fjernopkaldstjeneste debiterer dig for at foretage opkald på forskellige tidspunkter af dagen. Kan du gøre de fleste af dine opkald om dagen, nat, eller i weekenden? Hvad er din gennemsnitlige volumen? Gør du fjernopkald for det meste inden for din tilstand, uden for din tilstand eller til andre lande?
* Månedlige gebyrer – hvis din fjernopkaldstjeneste lover 10 cent en minut, kigge efter eventuelle yderligere længe afstand priser, såsom, månedlige gebyrer eller tillægsgebyrer du nødt til at betale for at få denne langdistance sats.
* Minimum afgifter – ser for minimum afgifter for hver langdistance opkald. Hvis hvert opkald har en 50-cent minimum, kan selv en to-minutters opkald koste dig 50 cents. På ‘op til 20 minutter for en dollar’ er langdistance planer, et minuts opkald eller en besked, du lader på en telefonsvarer en dollar. I realiteten debiterer dette dig for tid, du ikke er engang på telefonen.
* Fakturering trin – nogle langdistance luftfartsselskaber (som AT&T, Sprint og MCI) bill i 60 sekunder ad gangen; Hvis din længe afstand hidkalde varer et minut og et andet, debiteres du for to minutter. Denne uudnyttede tid kan tilføje op, især hvis du laver mange korte langdistance opkald eller når du får en optagelse.
Programmer, der faktureres på seks sekunder ad gangen og seks-sekunder minimum opkald længder (som) mere præcist afspejler dit faktiske kaldende tid og spare dig penge, hver gang du placerer et langdistance opkald.
* Klatring priser – en annonce kan sige, at alle lang afstand kræver op til 20 minutter kostede en dollar. Søge information om hvad der sker med den lange distance sats struktur efter 20 minutter. Den lange distance sats kan stige dramatisk.
CoVista kommunikation, en førende navn i teletjenester, har udviklet nye og innovative telefonordninger, der gør bølger i bestyrelseslokaler af deres konkurrenter. De har indført direkte dial længe afstand priser, så lavt som 3,9 ¢ pr. minut inden for USA, som vil gøre mange konkurrent CEOs miste søvn. Og de har indført en unik vejafgift gratis langdistance service, som de samme lave langdistance satser pr. minut for indgående opkald, der vil forårsage nogen CEO, der køber ydelser fra CoVista til at hoppe af glæde.
Med deres automatiske online fakturering facilitet kunne du vide det beløb, der er faktureret for alle dine telefonopkald straks. Du kan også vælge deres udestående AUTOPAY fakturering mulighed for at undgå besværet med at betale regningerne hver måned. (Til utilze AUTOPAY faktureringsindstilling, din bill har at være over $20 hver måned.) Uanset om du AUTOPAY eller betale din regning manuelt, kan du regne med CoVista hurtig fakturering tjenesteydelser.
Inden det besluttes på CoVista kommunikation (GoToLongDistance.com) eller et andet telefonselskab, bør du stadig få fakta og læse med småt. Du kan sammenligne telefonordninger CoVista kommunikation og deres top fem konkurrenter på:
Det er på tide at stoppe bekymre sig om hvor meget dine telefonopkald vil koste, så du kan fokusere dit sind på de ting, der er virkelig vigtigt i livet: udvide rækkevidden af din virksomhed og fornyelse af bånd med dine venner og familie.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *