Networking 101

Som en ny virksomhedsejer skal du bære mange kasketter.
Du skal bruge viden om regnskab, marketing, reklame, forvaltning, administration, lager, salg, osv., ud over viden vedrører din branche. Da du kan være meget dygtige i nogle af disse områder, men ikke i andre, er læse og lære om disse andre områder bydende nødvendigt. Selvfølgelig er spørgsmålet, hvornår finder jeg tid. Dette er, hvor netværk kommer. Dit netværk af kontakter er din supportgruppe for de områder, hvor du har brug for hjælp. Afgøre, hvilke områder, du har brug for hjælp i og finde en netværksgruppe, støtte gruppe eller gøre en oversigt over de kontakter, du har brug for og gøre dem selv. Der er også hjem Business klubber i mange områder. SBA er en anden kilde, men vær forsigtig, vi har hørt alt for mange klager om mentorer i SBA-program. Men, kan du finde dem tilstrækkelig til dine behov. Kig på de lokale grupper og Spørg før du tilmelder dig hvis de områder, du har brug for hjælp er repræsenteret. Du kan derefter kalde disse personer før et salg præsentation, køre klient-præsentation af dem, og se hvad de mener. De bør være i stand til at hjælpe dig over den ru pletter. Sørg for at gengælde når en af disse personer kalder dig om dit område af ekspertise. Netværk er ikke en ensrettet gade.
Mange gange ved at have kontakter i virksomheder, du ønsker at gøre forretninger med, kan du finde ud af, hvordan de ønsker forslag, bud eller kontrakter udført på forhånd og gear dine papirer i denne retning.
Biblioteket er en god kilde, så er de publikationer, du abonnerer på. Mange gange på bagsiden af publikationer liste netværk og støttegrupper. Mange af de nationale organisationer har lokalafdelinger, så gebyrerne er forholdsvis lav, og du bliver en del af en landsdækkende organisation, som, hvis de er fleksible, giver dig en række personer til at kontakte. Husk vores diskussion om Web. Mange af disse individer bruger det, så i stedet for et telefonopkald kan du e-mail hinanden.
Copyright DeFiore virksomheder 2000

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *