(Lagre) Stjæle Warren Buffet aktiemarkedet lektionsplaner?

Hvorfor skulle du ønsker at stjæle en andens aktiemarkedet lektionsplaner?
Først, lad mig fortælle dig, at en handel plan er kun nyttigt, hvis du følger den. Efter planen vil gøre dig succes, endnu mange handlende omgå aktiemarkedet lektionsplaner, som de omhyggeligt har skabt. De bliver følelsesmæssigt investeret i en handel, til det punkt, hvor de ignorerer alle advarselsskilte. Husk, at når markedet retter sig, som den altid gør, ingen holdning er immune, ligegyldigt hvor stærkt dit ego kan være bundet til det.
Mange investorer har aktiemarkedet lektionsplaner, at se som deres portefølje værdier er skåret i halve eller mere, men de vil stadig have deres holdninger. De kan frygte at blive forladt ud af en stor gevinst eller være så dybt i tab, at de følte de ikke kunne eventuelt sælge på det tidspunkt. Men selv hvis du mener, at alle positioner vil inddrive fra deres tab, og sandheden er, at ikke alle af dem vil, det er en forfærdelig måde at handle.
Du binde for meget kapital, og din sats på retur dalende. Ligesom du ikke bør blive følelsesmæssigt involveret i en handel, bør du heller aldrig blive bundet til ideer. Hermed mener jeg bliver så glad for en bestemt strategi eller tendens til, at du klamrer sig til det, selv efter at det har standsede i orden. Du skal have strategier og har planer om, men du skal også være opmærksom på skiftehold og gynger af markedet, begyndelsen og ender af tendenser.
Når du først danne din plan for en handel, bør du overveje, hvilken pris eller prisklasse du tror bestanden er tilbøjelige til at nå. Dette kaldes ofte en indikativprisen, hvilket giver nogle forhandlere det forkerte indtryk. En målpris er ikke en pris, at bestanden skal opfylde. En bestand har ikke at gøre noget. Hvis du behandler din indikativprisen som et mål, kan det føre til mange problemer. Din indikativprisen bør kun bruges som en retningslinje.
Target pris hjælper dig med at finde ud af din risiko for at belønne ratio, og det giver dig en udgangsstedet i din handel. I mindst bør det give dig et punkt, hvor du vil revurdere den handel evne til fortsat at bevæge sig opad. Men din handel kan aldrig nå jeres målsætningspris. Mange markedsfaktorer kan forstyrre dens fremskridt, og du kan have angivet dit mål højere end du burde have. Da der er ingen måde alle dine trades vil ramme din pris mål, er det en god ide at sælge halv din position på et mere konservative mål. Rutinemæssigt at tage overskud vil belønne dig i det lange løb.
Der er en række ting, der kan forstyrre en bestand bevægelse og tvinge dig til at lukke din position hurtigere, end du havde forventet. Din aktiemarkedet lektionsplaner bør dække alle disse muligheder, men her er nogle årsager, der bør altid bede dig om at lukke en position:
1. i slutningen af en tendens. Alle tendenser ender nogle gang, og du bør være forberedt på dette.
2. bestanden opadgående bevægelse har bremset eller blevet pludselig brudt, slutter sine fremdriften.
3. bestanden nærmer sig en større psykologiske barriere, måske nå 100 dollars eller 200 dollars en andel, som bør have foregrebet i din plan
4. lager er ved at nå en modstand niveau det har været i stand til at bryde igennem før.
Denne tekniske barriere skal også have forudset i din plan.
5. en pludselig marked bred tilbagegang, eller truslen om en, eller nogle andre alvorlige usikkerhed,
hvilket fører til usikre markedsforhold.
Afslutter en tabende handel er ikke en big deal. En slutpositionen hvorvidt bestanden når sin indikativprisen efter din aktiemarkedet lektionsplaner, er god handel. De bedste forhandlere ville hellere tabe et lille overskud, end tage en unødvendig risiko. Du behøver ikke at vinde på hver handel; gør ingen, og det er farligt at prøve. I virkeligheden, ved at begrænse tab, en god erhvervsdrivende kan blive profitabel samlet, og tjene penge på kun 40 procent af hans handler. Skære dine tab og starte på en frisk med noget andet når du skal. Vil du blive gladere, og du vil tjene langt flere penge.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *