Internetmarketing: Er du Penny klog og Dollar tåbelige?

Det aldrig ophører med at overraske mig hvor mange folk set-up en hjemmeside uden nogen form for plan eller anelse om hvordan man kan fremme det – hvordan man skriver et salgsbrev–hvordan man skriver en annonce–intet! Faktum er i dag, nogen kan have et websted. Men når du får en, hvad så? Hvordan vil du tjene penge med det?
Hvis du ikke ved hvad du laver, så gør det smart ting og rådføre sig med en Internet marketing ekspert.
Hvad? Du siger du ikke har råd til en Internet marketing ekspert? Ja, tro det eller ej er der andre måder, du kan få tjenestegrene af en Internet marketing ekspert, ud over at betale et dyrt standardsats eller Timebetalingsmetoden.
Det nogensinde sker for dig at du kan få tjenestegrene af en Internet marketing ekspert ved simpelthen at købe hans produkter? Så hvorfor skal du købe hans produkter?
Fordi Internet marketing eksperter er mestre i markedsføring. De har allerede ankom til det sted, du ønsker at komme til. De stammer også stor glæde i at dele deres utrolige viden. De har svar på hver enkelt af dine spørgsmål. Alt du skal gøre er at bede dem.
Dog skal du ikke forvente nogen Internet marketing ekspert til at bruge deres værdifulde tid mentorordninger dig gratis. Som jeg nævnte tidligere, i det mindste, nødt du til at købe deres produkter. Jeg mener, lad os få reel. Du ville ikke gå ind i en læge eller advokatens kontor og forventer at få gratis hjælp og rådgivning, nu ville du?
Jeg kan ikke engang begynde at tælle antallet af mails jeg modtager fra folk spørger mig for gratis rådgivning. Jeg slå altid dem ned. Hvorfor? Tre årsager: (1) det viser en total mangel på respekt for mig som en professionel. (2) fordi det ikke ville være fair at min betalende kunder. (3) Jeg dispensere allerede masser af gratis rådgivning via mine artikler.
Det bare helt blæser mit sind, at folk vil bruge hundredvis eller endda tusindvis af dollars fremme et produkt af den forkerte vej, endnu ikke vil tilbringe et par dollars til at lære at gøre det på den rigtige måde.
Hvis du ikke gør nogen penge, er det indlysende, du har brug for professionel hjælp. Ikke for at søge hjælp er bare at være “penny klog og dollar tåbelig!”
Og forresten, hvis du ikke selv har et par hundrede dollars til at arbejde med, helt ærligt, du bør ikke selv være i erhvervslivet til at begynde med!

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *