Går du og drømmer om en terrassevarmer?

Hvis du er så heldig at være indehaver af en dejlig terrasse, er du sikkert allerede begyndt at glæde dig til forårets og sommerens komme. Men er det ikke en skam, at terrassen kun for alvor sættes i brug de få sommerdage, hvor vejret tillader det? Der er mange tidlige forårsdage, hvor du helt sikkert har haft lyst til at sætte dig ud, men det har bare været for koldt. Ellers kender du sikker til de vellykkede sommeraftener, hvor du, familien og vennerne sidder udenfor til langt ud på aftenen hvor koldere luftlag og blæst kan sætte ind. En terassevarmer kan være din løsning på at imødekomme begge problemstillinger, da den afgiver nok varme, der gør det behageligt at sidde udenfor. Økonomisk er det en forholdsvis lille udgift, men du har mulighed for at undersøge dine muligheder for at tage et lån.

Find din egen terrassevarmer

Udvalget af terrassevarmere er i dag stort, og du kan få dem i mange forskellige størrelser og prisklasser.

  • Stående. De stående terrassevarmere er de største og dyreste, men du får i den grad også noget for pengene.
  • Vægmodel. Denne kan monteres fast på væggen og er derfor en noget mere diskret model.
  • Loftslampe. Ligesom du kan få almindelige loftslamper til din stue, kan du også få disse i en udendørs udgave.

Dit valg af terrassevarmer afhænger af dit behov og din terrasse:

  • Størrelse. Et større areal kræver naturligvis en større terrassevarmer.
  • Terrasseform. Hvis din terrasse har læ for vinden eller er en overdækket terrasse, kan du nøjes med en mindre terrassevarmer.
  • Behov. Hvor tit forventer du at bruge din terrassevarmer? Du kan få en transportabel terrassevarmer med en lille rækkevidde, hvis du kun regner med at bruge den et par gange årligt.

De fleste terrassevarmere er gasdrevne, og du kan få udgaver med falske flammer, så du får fornemmelsen af at sidde ved et ægte bål.

Få kvalitetstid med familie og venner

En terrassevarmer gør det nemt og rart for dig og dine nærmeste at nyde hinandens samvær under nattehimlens funklende stjerner. Den gør det muligt at have dybe samtaler omkring bordet og et spil kort i stearinlysets skær helt til den lyse morgen. Samtidig er det en skøn investering til sæsonens kommende familiefester, uanset om du skal fejre konfirmation, studentergilde eller udendørs bryllup. Med en terrassevarmer slutter festen aldrig igen, og du slipper for besværet med at flytte festen indenfor.