Business studerende tænker & bevæger sig mod globaliseringen…

I dag over hele verden der er store tilbud og transaktionerne forekommer der kan med tiden ændre en virksomheds positionering magt eller blot have en negativ indflydelse på deres indtjening per aktie for investorer. Nogle lande, selv tredje verdens lande er begyndt at spille en større rolle i distributionen af varer og tjenesteydelser til verdensmarkederne. Nogle store amerikanske virksomheder flytning til udlandet og repositionering deres virksomhed filosofi kongruent ved at forblive konkurrencedygtige. Med nogle af disse afgange af amerikanske virksomheder hvor kommer business studerende på og hvordan han eller hun påvirkes? Hvordan kunne de påvirker den nationale og internationale struktur af virksomhed i fremtiden?
Studerende dimitteret fra college inden for de næste par år skal gøre en betydelig indsats for at omfatte flere områder, der vil være befordrende for deres succes i erhvervslivet. Ikke kun studerende konkurrerer med deres modparter i USA men konkurrence i den internationale arena. Det handler ikke kun om en elevs GPA, klasse ranking, GMAT-score, skole de deltog, praktikophold, college forretningsforbindelser eller college organisationer involvering. Disse er godt orienteret i deres sted; men det er tilpasning af uddanne eleverne til at opfylde globale behov for deres organisationer eller virksomheder. Disse færdigheder vil blive afgørende og bør ikke begrænses til sparsomme enhver handelshøjskoler kognitiv tænkning proces.
Studerende skal være godt diversificeret i global business narrestreger, lokale kultur, social, politisk og inden for relationer til forskellige kulturer for at blive movers og shakers for den internationale afdeling. De teorier, practicum’s og idéer skal ikke kun være instrueret i klasser, men bør praktiseres og studerende bør tage initiativ til at deltage i seminarer, workshops og supplerende uddannelse klasser at være godt afrundet, forberedt og forankret i kulturen i som de vil arbejde for eller med. En onsite atmosfære eller miljøgruppe kultur er et udgangspunkt i at yde betydelige arbejde af denne kultur. Professorer og skolerne spiller en afgørende rolle i udviklingsstadier for studerende til at konkurrere på en global scene ved at hjælpe til at give værktøjerne til universelle succes.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *